Insurplus

Insurplus is het zekerheidskeurmerk van notariskantoren Holdinga Matthijssen Kraak,
Van Buttingha Wichers notarissen, Q.G.M, Batenburg Notarissen, KB notarissen, Kern notarissen, KRAGD, Zuidbroek, Olenz, Metis, Rox Legal, WestvestTijdhof & Daverschot & De Jong Posthumus en Westport Notarissen.

Neem contact op met het kantoor in uw regio voor meer informatie.

De zekerheid van extra rugdekking

De groter wordende rol van notarissen bij omvangrijke transacties en de omvang van de vereiste dekking voor beroepsaansprakelijkheid, hebben onze deelnemers samengebracht. Zo zijn we samen verzekerd om de grootste deals te kunnen begeleiden. Samen hebben we een krachtige positie. en bieden we een sterk antwoord op de toenemende eisen die aan ons vak worden gesteld.

De notariskantoren aangesloten bij de Coöperatie Insurplus hebben zich de afgelopen jaren onderscheiden in hun kwaliteit van dienstverlening en we zijn daardoor zijn steeds vaker betrokken bij grotere en ingewikkelde zaken. Banken eisen echter in toenemende mate dat de bij de transactie betrokken notariskantoren ook voor de volle omvang van de transactie verzekerd zijn. Bij Insurplus zorg en we er nu voor dat onze deelnemers voor 75 miljoen verzekerd zijn, in plaats van de verplichte verzekering van 25 miljoen euro.

Tot nu toe waren het met name de grote Zuidas kantoren die voor hogere bedragen verzekerd waren. Zij deden dan ook steevast de grotere zaken. Die tijd is voorbij.

Door de extra verzekering voor de leden van de Coöperatie insurplus kunnen wij nu ook zaken tot 75 miljoen euro behandelen. Naast de internationale corporate praktijk blijven onze kantoren gericht op de grotere familie- en MKB bedrijven, Directeur Groot Aandeelhouders en plaatselijke en regionale non-profit organisaties. Doordat onze kennis niet alleen het ondernemingsrecht betreft kunnen onze cliënten een full-service pakket verwachten.