Insurplus

Insurplus is het zekerheidskeurmerk van notariskantoren Holdinga Matthijssen Kraak,
Van Buttingha Wichers notarissen, Q.G.M, Batenburg Notarissen, KB notarissen, Kern notarissen, KRAGD, Zuidbroek, Olenz, Metis, Rox Legal, WestvestTijdhof & Daverschot & De Jong Posthumus en Westport Notarissen.

Neem contact op met het kantoor in uw regio voor meer informatie.

De kracht van samen verzekerd zijn.

Insurplus verenigt de verzekerde kracht van gerenommeerde notariskantoren. Samen garanderen wij een extra hoge aansprakelijkheidsverzekering. Zo zijn we zeker van onze dekking, wanneer er extra grote belangen in het spel zijn.

Coöperatie Insurplus is het samenwerkingsverband van bewezen kwalitatieve, hoogstaande notariskantoren. Grote en middelgrote spelers die zich richten op het adviseren en vastleggen van ingewikkelde en omvangrijke transacties. Door samenwerking in Insurplus zijn onze deelnemende kantoren vanaf nu altijd afdoende verzekerd bij het begeleiden van grote transacties.

Door het uitstekende track record van de aangesloten kantoren kan Insurplus haar leden een verzekering aanbieden, die een onbeperkt aantal gevallen dekt voor een bedrag tot maar liefst 75 miljoen euro.