Insurplus

Insurplus is het zekerheidskeurmerk van notariskantoren Holdinga Matthijssen Kraak,
Van Buttingha Wichers notarissen, Q.G.M, Batenburg Notarissen, KB notarissen, Kern notarissen, KRAGD, Zuidbroek, Olenz, Metis, Rox Legal, WestvestTijdhof & Daverschot & De Jong Posthumus en Westport Notarissen.

Neem contact op met het kantoor in uw regio voor meer informatie.

Waarom de Coöperatie Insurplus?

Waar tot 1999 alle notariskantoren ongeveer hetzelfde palet aan diensten boden tegen vastgestelde prijzen, is dit de laatste jaren sterk veranderd. Bekend zijn de grote advocaten-notariscombinaties op de Zuidas, die zich richten op internationaal opererende en beursgenoteerde bedrijven.

Met alle hoge tarieven van dien. Ook zijn er notariskantoren die voor lage prijzen standaard onroerend goed transacties begeleiden en kleine all-round notariskantoren zonder noemenswaardige specialisaties die standaard notariële diensten aanbieden.

Groeiende marktwerking in het notariaat heeft de afgelopen jaren geleid tot een steeds groter wordende differentiatie. Dat biedt ons de ruimte om een onderscheidende positie in te nemen. Wij willen ook de grotere deals kunnen begeleiden, voor een gunstiger tarief. De grote zaken die vroeger alleen door Zuidas kantoren konden worden gedaan.

Geïnteresseerd? Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.